foto: Åshild Nordvie

I dag er det 1.april, den store dagen for uskyldige små løgner og historier. Dagen for å bli narret, eller narre noen.

Jeg derimot skal skrive om Nicholas i dag, jeg savner han så og det er nå 1 år siden han døde. 7 år siden vi giftet oss. Vi giftet oss på Påskeaften i 2002. I dag skinner solen på fjellet akkurat på samme vis som den dagen i 2002…. helt utrolig nydelig og mange minner strømmer på denne dag. Her er noen bilder fra dengang da..

Gode minner er til for å huskes. Du er alltid i mitt hjerte Nicholas 🙂

I morgen kommer dagen jeg har gruet meg for lenge. 1 helt år har gått siden han døde, et år som har vert så merkelig, hvor jeg har lært å kjenne meg selv på nytt. Det har vert tunge stunder, fortvilelse og tårer…. mange tårer. Men nå er tiden her hvor jeg føler at det blir lettere, jeg ser framover og har håp for framtiden.

Til minne om Nicholas, min kjære Nicholassmiley