Jeg er lat på bloggen, men det er flere grunner. For det første så trener jeg jo ingenting, og bloggens hensikt var jo i utgangspunktet for å fortelle om hunderiet. Ingen valper eller planer på det og som sakt ingen trening el.

Så da får jeg fortelle litt om meg istedenfor da… Eksamen gikk bra. Venter på samordna opptak så jeg vet om det blir skole eller ikke neste år. Håper det og krysser fingrene. Hvor og hvordan jeg skal bo, hva jeg gjør med hus og gjeld… d aner jeg ikke. Men det ordner seg for snille piker har jeg hørt 🙂

Dina er vakker som få, jeg er glad og fornøyd, bilen går og vi har både strøm og vann … kan ikke klage!

I dag reiser jeg til Oslo, litt sosial omgang med likesinnede. På lørdag er det Klassefest på Hamar, det blir moro å treffe igjen de jeg gikk på barn/ungdomsolen med. Skal lure på hvordan alle ser ut… og hva de driver med???? SPENNENDE!

Skal på SSU neste helg, treffe Soffie, Karro og gjengen. Det blir «kul». Ellers er en ukes kurs med Ismael i slutten av Juli. Går alt etter planen så blir det VM i tjekia også, men det kommer an på Skole og økonomi. FA missa vi i mai, da oppdrettern min er en treg jævel (til å sende papirer i posten) og utstilling, det glemmer vi å melde på til…. jajajajajajaja, skal skjerpe meg. Dina fortjener å få vise opp seg litt 🙂

Glemte det nesten, men gratulerer til Lastlegend med sin første Champion, det var velfortjent Marit, og håper dere nå er inne i en god steam! (Barnebarn av Xena og Alfons)

GOD MIDTSOMMER til alle