Sommeren har gått fort, mye fordi jeg har reist rundt i omganger og besøkt venner og familie, samt vert på treningssamlinger.

Startet med 3 dagers Ismael samling i Flen 1. helga i mai. Der fant vel alle ut at Dina måtte slankes litt for å orke å trene. Så jeg innså vel det jeg og og hun ble slanket. Så var det SSU i Södertälje, Dina var ikke påmeldt, da dette kun vare en sosial tur for min del, for å være med og kose meg sammen med venner. Vi fikk allikevel gjort en eksteriörbeskrivelse, så da er den klar til hun skal gå mentaldelen til «korningen» i Sverige.

Neste tur var en 7 dagers samling med Ismael, også i Flen. Det er et fantastisk sted da vi kan bo, spise og trene lydighet + skydd på stedet. Spormarker finnes det godt av med korte avstander 🙂 Denne gangen var som sagt ikke Dina tjukk, bare en smule utrent. Men hun gjorde fra seg en flott uke, hvor det ble fremgang i alle 3 grener. Jeg er utrolig fornøyd med henne, og gleder meg til fortsettelsen.

Planen nå fremover blir å få henne mentaltestet her i Norge og korningen i sverige. Så får vi se hvordan det går og ta det videre derfra.

Bilder kommer etterhvert, de ble tatt av tosafoto.