I dag har det jammen gått 2 uker siden valpene kom, ja tiden flyr av sted og det er kun 6 uker til de kan reise til sine nye hjem.

I dag kan jeg si at alle har begynt å åpne øynene sine, og noen har hatt de oppe i tre dager. Hvor mye de ser enda, kan jeg ikke si så mye om, jeg vet det er mye grått og grumsete en stund. Samtidig med øyne kommer også hørsel, så de neste dagene vil det endres mye. De vil høre når det blir liv i huset på morningen, og etter hvert begynne å vise glede ved å se meg komme til kassa. Så langt er det bare lukten og varmen fra mor som har betydd noe.

I dag fikk de sin første ormekur, så får vi se om det er noen gaver i avføringen i kveld eller ikke. Neste kur om 2 uker 🙂

Helga går med til masse kos i og ved kassa, mamma Fia er fortsatt like flink, så det er en fryd å se hvor naturlig hun tar alt. Det underletter veldig selv om det er mange at hennes instinkter er som de skal. Det er ikke alltid en selvfølge.

Valper fra 2012 (c-kullet)